Нападателят на Барселона Антоан Гризман се закани на Наполи, че италианците ще изживеят съвсем различен мач на стадион "Ноу Камп" в реванша.

Снощи именно французинът вкара важния гол за "блаугранас" при равенството 1:1 между двата отбора в първи осминафинален мач на Шампионската лига.

"Ние искахме да спечелим и дойдохме за победата, но не успяхме да я постигнем. Беше ни трудно да влезем в мача и да създаваме положения. Постепенно разчитахме на тяхната умора", коментира Гризман.

"През първото полувреме играта ми не се получаваше, но след почивката вече успявах да намирам свободните пространства. На реванша сме домакини и там ще е много различно. Ще имаме повече свободни пространства, ще играем пред нашите фенове и трябва да спечелим."

"Знаем, че това е много важна седмица за нас и сме фокусирани. Сега трябва да се възстанови и да мислим за Ел Класико. Предстои ни дълъг път да трофея в Шампионската лига, трябва да мислим мач за мач. Нека първо спечелим реванша и тогава да видим какво ни очаква на четвъртфиналите", допълни французинът.