ЛеБрон Джеймс направи домакински неофициален дебют за ЛА Лейкърс, но тимът загуби отново от Денвър, този път със 111:113 в „Стейпълс Сентър“. 

Преди два дни отборите играха в Сан Диего, където Нъгетс също спечелиха, но сега го направиха много по-трудно, а и феновете създадоха хубава атмосфера, след като изпълниха залата, за да видят суперзвездата и дори дойдоха доста по-рано, което не се бе случвало от ерата на Коби Брайънт. 

ЛеБрон отново игра само 15 минути, като завърши с 13 точки при стрелба от игра 5 от 6, 3 асистенции, 3 борби, 2 откраднати топки и 4 грешки. Той обаче пак блесна с някои атрактивни отигравания, които вдигнаха привържениците на крака. 

Интересно е, че в обновената съблекалня на тима, позицията на ЛеБрон е на мястото, на което преди това бе тази на Коби, което също е показателно за неговата роля и очакванията, с  които е натоварен. 

Нъгетс наваксаха изоставане от 11 точки на почивката, за да измъкнат успеха в края, когато вкараха две важни тройки в последните 75 секунди на мача и това се оказа решаващо.