Антъни Дейвис и Ню Орлийнс Пеликанс постигнаха впечатляваща победа при гостуването и на Торонто в НБА, след като сразиха канадците като гости със 126:110. 

Така те прекъснаха серията на Раптърс от 6 поредни успеха, като поражението бе едва второ през сезона за Торонто, който с баланс 12-2 продължава да бъде №1 в цялата лига. 

Веждата Дейвис се отчете с чудовищен двубой от 25 точки  и 20 борби, но получи и сериозна подкрепа. Етуан Мур наниза 30 точки, като успя в 13 от 18 стрелби, а Джру Холидей помогна с 29 точки и 14 асистенции, като бе солиден и в защита срещу Кауай Ленърд.  

Пеликаните показаха впечатляваща успеваемост при стрелбата си, като вкараха над 54% от опитите си от игра и доминираха в правоъгълника със 72:42. Те се откъснаха с 13 точки в третата четвърт, а в последната не допуснаха колебание, подпомогнати и от слабия ден на Кайл Лаури, който остана едва с 4 точки за домакините. 

Все пак Пеликанс не са особено убедителни до момента през сезона, като са с баланс 7-6, но при всички положения остават отбор, който може да победи всеки.