Кемба Уокър наниза невероятните 60 точки, но това не бе достатъчно на Шарлът за победа срещу Филаделфия. 

Новата звезда на Сиксърс Джими Бътлър вкара тройка 3 десети преди края и тимът му спечели срещу Стършелите със 122:119 след продължение във вълнуващ мач от НБА. 

„Когато стрелях силно исках да вкарам, не само, за да спечелим, а и защото не исках Кемба да вкара 70. Предпочитах да спре на 60“ пошегува се Бътлър след мача, в който гардът на домакините бе неудържим. 

В предишния мач на отбора Уокър имаше едва 7 точки, но сега реализира 21 изстрела от 34 опита, както и всичките си 12 от наказателната линия. Неговият тим губеше със 17 точки в мача, но навакса пасива и излезе напред 45 секунди преди сирената след тройка на Кемба. 

След това двата тима си размениха наказателни изстрели, а Бътлър пропусна и мачът влезе в продължение. В него домакините имаха топката в последните секунди, но Джими блокира изстрел на Уокър, а след това запази притежанието, за да се превърне окончателно в герой вкарвайки в последната секунда. 

Той завърши само с 15 точки, но Джоел Ембийд вкара 33, Бен Симънс добави 23, 11 борби и 9 асистенции, а Джей Джей Редик помогна също с 23 за успеха, с който Филаделфия се подобри до 11-7.