Суперзвездата на НБА ЛеБрон Джеймс твърди, че стремежът му да привлече други силни играчи в ЛА Лейкърс ще е ключов за успеха на тима. 

Наскоро той заяви, че ще е страхотно, ако Антъни Дейвис пристигне в тима, което предизвика недоволство сред голяма част от генералните мениджъри на отборите. Той обаче не се притеснява. 

„Винаги съм правил това. Още от 2007-а съм се опитвал да убедя други играчи да дойдат да играят с мен. Голяма част отказваха, други обаче се съгласяваха. В началото в Кливланд бе трудно, но след това в Маями бе значителто по-лесно. Сега, когато съм в Ел Ей не мисля, че ще е голям проблем да накарам други играчи да дойдат тук“ заяви той. 

Краля обаче трудно ще убеди Кевин Дюрант да пристигне при Езерняците, но и не е съгласен, че около неговите отбори има „отровна атмосфера“, както заяви крилото на Голдън Стейт наскоро. 

„Честно казано, когато за първи път чух това, се ядосах. Не знам откъде го измисли. Говорих обаче с него и той ми обясни какво точно се е случило. В крайна сметка сега съм щастлив и това е най-важното. За мен най-важно остават победите, а именно това е целта и на тази организация“ категоричен е ЛеБрон. 

Лейкърс е с баланс 19-14 и тази нощ предстои сблъсък с шампионите, като Джеймс за пореден път ще се изправи срещу Голдън Стейт, този път обаче с екипа на Езерняците.