Звездата на Голдън Стейт Стеф Къри призна, че не е направил най-добрия си мач при загубата от Хюстън със 121:126 след продължение. Така Ракетите намалиха изоставането си в серията на 1-2 победи. 

Гардът вкара 17 точки, но стрелбата му бе 7 от 23  от игра, като направи серия пропуски във важни моменти, включително и при опит да забие в последните секунди, с което щеше да намали изоставането на 3 точки. Съотборниците му толкова се шокираха, че спряха да играят и оставиха последните секунди да изтекат. 

„Това просто не бе моята вечер. Защо опитах да забия вместо да поднеса? Защото се чувствах добре и защото бях ядосан от това как се развиваха нещата. Това обаче определено не бе най-добрият ми момент“ заяви Къри с крива усмивка след мача. 

„Направих пропуски в  ситуации, в които задължително трябва да вкарам. От мен се очаква да бъда прецизен във важните моменти, а това не се случи сега“ добави гардът, който е със стрелба 18 от 52 от игра и 8 от 32 от тройката. Съотборниците му обаче запазиха спокойствие. 

„Знаем какво може Стеф и не очакваме да прави подобни мачове. Ние обаче имаме нужда от него и от стрелбата му, независимо в какво състояние е. Той винаги има своето влияние и ние знаем, че ще започне да бележи“ заяви Дреймонд Грийн. 

„Случва се понякога. В крайна сметка всеки има лоши моменти и прави грешки, но ние не се притесняваме. Това е Стеф Къри и той ще продължи да прави страхотни отигравания“ добави Андре Игуодала.