Стеф Къри е направил крачки секунди преди Андре Игуодала да вкара победния кош за Голдън Стейт срещу Торонто, признават от НБА. 

В ситуацията гардът бе затворен от двама съперници, но успя да подаде на Шон Ливингстън, който пък намери сводния Иги и той реализира тройка за крайното 109:104 6 секунди до сирената. 

По този начин Раптърс  са били ощетени, което ще ги ядоса още повече, тъй като така или иначе те имаха сериозни претенции към съдийството в двубоя. 

Все пак в репортажа на НБА се казва, че ситуацията е била много тънка и грешката на Къри се вижда, чак след внимателно преразглеждане на положението на видеоповторение, което до голяма степен оневинява съдиите. 

Така или иначе обаче, по този начин канадците не получиха шанс да спечелят мача, след като допуснаха серия от 0:18, изостанаха с 13 точки, но успяха да се върнат в двубоя. 

Сега на тима предстоят трудни две гостувания в Оукланд, но пък все още не е ясно дали Клей Томпсън ще играе за домакините заради разтежението в бедрото, което все пак се счита, че е леко. Кевон Луни пък отпада до края на серията заради фрактура на ключицата.