Кайри Ървинг отново може да се събере с ЛеБрон Джеймс и заедно с Антъни Дейвис тримата да превърнат ЛА Лейкърс в непобедим тим, твърдят слуховете отвъд Океана. 

Езерняците търсят трета звезда, като освен Ървинг са хвърлили око и на Кемба Уокър от Шарлът, който също е свободен агент, а и може да направи компромис и да подпише за по-малко пари в стремежа да има шанс да спечели титлата. 

Смята се, че Кайри от много време иска да играе с Дейвис, а и отношенията му с ЛеБрон отново са добри, след като през 2017-а той поиска трансфер от Кливланд именно, за да не бъде в сянката на Краля. 

В Бостън обаче, нещата не се получиха толкова добре и след два сезона при Селтикс, сега плеймейкърът е готов за ново предизвикателство, като бе свързван сериозно и с Ню Йорк Никс и Бруклин Нетс. 

Самият Джеймс също намекна на няколко пъти, че двамата отново могат да се съберат, но ако Ървинг подпише с мениджърската агенция на Джей Зи, който пък е съсобственик на Бруклин, тогава вероятността да заиграе при Нетс изглежда много сериозна.