Суперзвездите ЛеБрон Джеймс и Антъни Дейвис ще бъдат на линия за коледното шоу в НБА и дербито на Лос Анджелис между Лейкърс и Клипърс. 

Краля пропусна загубата от Денвър заради проблем в гърба, а по време на мача Веждата се подхлъзна и обърна леко коляното си, но и двамата се очаква да бъдат готови за мача. 

Eзерняците са в серия от 3 поредни загуби и ще искат да си върнат на съперника за загубата на старта на кампанията със 102:112. Тогава обаче Пол Джордж не игра за Клипърс, докато сега ще е на разположение. Кайл Кузма пък ще играе за Лейкърс, след като също пропусна първия мач заради контузия. 

Шоуто в Лос Анджелис е само един от петте мача от днешната празнична Коледна програма в Лигата, които ще бъдат излъчени пряко по Диема Спорт. 

От 19:00 часа днес играят Торонто срещу Бостън, а от 21:30 е сблъсъкът от тежка категория между Милуоки и Филаделфия. В полунощ Голдън Стейт ще приеме Хюстън, а от 3 часа сутринта е сблъсъка между Лейкърс и Клипърс. От 5:30 сутринта започна последния мач между Денвър и Ню Орлийнс.