Зайън Уилямсън реализира 15 точки във втория си мач в кариерата в НБА, но Ню Орлийнс загуби отново, този път със 106:113 срещу Денвър, отново у дома. 

Крилото бе на паркета 21 минути, с 2 и половина повече отколкото в дебюта си, а феновете отново го искаха на терена, но Пеликанс са твърди за начина, по който ще регулират минутите му. 

„В момента това е най-доброто за него. Знам, че всеки е развълнуван в момента и непрекъснато чувам, че съм най-тъпият треньор, тъй като вадя играча за последните 5-6 минути. Аз обаче зная, че това са правилните действия, така че нямам проблеми с критиките“ заяви треньорът Алвин Джентри. 

Зайън показа ефективност, като завърши със стрелба 7 от 9 от игра, а освен това добави 6 борби, 1 открадната топка и 1 зловещ чадър. Той обаче вкара едва 1 от 4 опита от наказателната линия. 

Денвър нямаше ден в стрелбата, като успя едва в 40% от опитите си. Нъгетс обаче взеха 24 борби в нападение, които доведоха до 35 точки от втори шанс, което се оказа и решаващо за крайния успех. 

Така победителите се подобриха до 31-14, докато Пеликанс са със 17-29, губейки последните си 2 мача, след като преди това бяха спечелили 11 от предишните 16.