Още по темата

 

ЛеБрон Джеймс обеща да продължи наследството на Коби Брайънт при първия си публичен коментар след трагичната загуба на суперзвездата и дъщеря му. 

Той потвърди, че двамата са говорили буквално минути преди инцидента и все още не може да повярва, че това се е случило. 

„Не Съм Готов, но все пак ще започна. Всеки път, когато се опитвам да стартирам обаче, започвам да плача, защото мисля за теб, прекрасната Джиджи и за връзката и приятелството, която имаше между нас. Буквално чух гласа ти преди да заминем от Филаделфия и тогава и през не ми мина, че това ще е последният ни разговор“. 

„Разтърсен и разбит съм братко! Обещавам ти, че ще продължа твоето наследство! Ти означаваше толкова много за нас и особено за Нацията на Лейкърс. Моята отговорност сега е да обличам екипа всяка вечер и да продължа всичко това. Моля те, дай ми сила от Небето! Искам да ти кажа още толкова много неща, но просто не мога, защото нямам сили. До следващата ни среща, братко!“ написа ЛеБрон в трогателен пост в Инстаграм. 

Трагедията дойде само часове, след като Джеймс изпревари Брайънт на третото място във вечната ранглиста на реализаторите.