Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге призна за интерес към звездата на Ювентус Пауло Дибала.

"В момента на пазара има няколко изключителни футболисти. Ако трябва да посоча един, който бих искал да доведа в Байерн, бих посочил Дибала. Но има и други", коментира Румениге пред вестник Corriere dello Sport.

Договорът на аржентинеца със "старата госпожа" е до 2020 година, а силен интерес към него има и от Барселона. Според медиите в Испания Дибала и Антоан Гризман (Атлетико Мадрид) са големите трансферни цели на каталунския колос, който е твърдо решен да закупи един от тях двамата през лятото.

"Неговият договор е проблемът за един трансфер. Толкова добри играчи не се продават. Нито ние, нито Ювентус, Реал Мадрид или Барселона продават такива играчи, ако офертите не са изключително добри. Или се плаща луда сума, или играчът не се продава.Това е разликата от моето време като футболист. Тогава винаги имаше една цена, която беше разумна", добави Кале.

"В момента Ювентус е много силен и аз не съм сигурен, че Барселона ще се класира на полуфиналите. Като цяло това е най-трудният сезон в историята на Шампионската лига. Всеки един от четвъртфиналистите има потенциала да спечели турнира, може би ако изключим изненадата Лестър", завърши Румениге.