Мишка беше сред зрителите на стадион "БайАрена" снощи по време на очаквания с голям интерес двубой между Байер Леверкузен и Байерн Мюнхен.

Шампионите спечелиха с 3:1, слагайки края на черната си серия от четири поредни визити на този стадион без отбелязан гол. Така те сложиха и край на серията на "аспирините" от 12 поредни шампионатни срещи без поражение този сезон.

Един от най-интересните моменти беше през първото полувреме, когато камерите на държавната телевизия ZDF уловиха гризач по терена. 

Симпатичното мишле предизвика радост сред зрителите, които му завидяха, че наблюдава срещата без платен пропуск. Не липсваха коментари в интернет, че появата на животинчето не е случайна, защото Байерн на Юп Хайнкес си играе като котка с мишка със своите противници.

72-годишният специалист изведе баварците до 16-а победа в 17 официални мача, откакто пое отбора за рекорден четвърти път в началото на месец октомври.

Интересното е, че Байерн постигна първи успех в Леверкузен от близо 5 години насам, като за последно бе побеждавал "аспирините" в техния дом именно под ръководството на Дон Юп.