Играчите на Байерн Мюнхен още са бесни от завършека на мача с Реал Мадрид, загубен с 1:2 снощи. Статистиката от мача показа, че германският колос е имал превес в почти всички показатели, но не успя да материализира превъзходството си.

След двубоя централният бранител Никлас Зюле заяви, че дори в лагера на гостите щяха да приемат победа на Байерн с 5:2, с оглед положенията. Запитан какво мисли за думите на съотборника си, авторът на гола за мюнхенци Джошуа Кимих стигна още по-далеч.

"Аз дори бих казал, че трябваше да се стигне до наша победа със 7:2. Смятам, че и вие гледахте мача. Първото полувреме изпуснахме три чисти голови положения. През второто полувреме Франк Рибери имаше още няколко шанса. Даже не мога да преброя положенията пред тяхната врата. Но имахме поне 6-7 чисти голови положения", изчисли Кимих.

"Все пак тази елиминационна битка се състои от две срещи и още не сме отпаднали, макар ситуацията ни да не е добра. Даже бих казал, че е доста зле. Но във футбола всичко е възможно. Затова и толкова много хора гледат футбол. Искаме да се класираме на финала", допълни германецът.