Офанзивният полузащитник на Байерн Мюнхен Томас Мюлер защити съотборника си Роберт Левандовски от серийните атаки от клубни легенди, анализатори, съотборници и фенове.

Полякът беше посочен за главен виновник за отпадането от Реал Мадрид в Шампионската лига, след като отиграваше по безумен за претенциите си начин страхотните положения, които му се откриваха.

За капак полякът си навлече мощния гняв на привържениците, след като отказа да стисне ръката на живата легенда Юп Хайнкес при смяната си в решения протоколен мач с Кьолн.

Паул Брайтнер и Сеп "Котката" Майер публично оплюха Левандовски, а Джером Боатенг застана на страната на Дон Юп в сагата с пропуснатото ръкостискане.

"Никога не е честно, когато се напада само един играч. Аз съм против това да се гледа само черно или бяло. Макар това да се продава повече от сивото. Когато вкарваме по два гола сме супер герои, но когато не се разписваме, тогава сме жертвени агнета. Истината е някъде по средата. Всичко е решено, това беше тема между Роберт и треньора ни", коментира Томас.