Президентът на Байерн Мюнхен Ули Хьонес даде да се разбере, че клубът няма да продаде нападателя Роберт Левандовски, който се опитва да си уреди трансфер.

През последните дни излязоха куп информации, според които английският Челси и френският ПСЖ са готови да приготвят бомбастични суми, с които да изкушат босовете на баварския колос.

Левандовски дълго време се смяташе за трансферна цел на любимия си Реал Мадрид, но преди дни "белия балет" окончателно се дистанцира от него, защото не иска да създава напрежение с Байерн.

"Ние ще докажем на футболния свят, че клубът продължава да бъде по-силен", отсече Хьонес пред списание "Кикер". Така босът отново акцентира, че Байерн не е клуб, който продава най-добрите си играчи.

Според вестник "Телеграф" Челси възнамерява да сложи на масата цели 114 милиона евро за Роберт, чийто договор изтича през лятото на 2021 година. Мнозина специалисти смятат, че при трицифрена сума баварците са готови да разкарат полската примадона, защото присъствието на Леви е на път да развали атмосферата в съблекалнята.

Преди дни изпълнителният директор на мюнхенци Карл-Хайнц Румениге увери отново, че стрелецът ще остане на 100% в Мюнхен и през следващия сезон.