Агентът на Роберт Левандовски Пини Захави най-после получи право да се срещне с ръководител на Байерн Мюнхен. Според списание "Шпорд Билд" импресариото е провел тайна среща с изпълнителния директор Карл-Хайнц Румениге, на която са изгладили противоречията си.

Както е известно, Захави ядоса босовете на баварския колос с опитите си да пласира Левандовски на куп европейски клубове през лятото, сред които ПСЖ, Манчестър Юнайтед, Челси и Реал Мадрид.

Захави публично поиска среща с президента на мюнхенци Ули Хьонес преди затварянето на трансферния прозорец в Германия на 31 август, но получи неприятен отговор.

"Казах му, че едва на 2 септември в 14.30 часа имам свободно време за него", беше отговорът на Хьонес, който отсвири агента на Роберт. 

Далеч по-дипломатичният шеф на баварците Румениге обаче е откликнал на молбата на Захави и по всяка вероятност двамата са обсъдили евентуалната продажба на поляка през следващото лято.

Интересното е, че Захави беше нает от Левандовски до 31 август тази година, но стрелецът удължи договора между двамата до 2020 година.