Байерн Мюнхен - АЕК, среща от Група Е на Шампионската лига, стадион "Алианц Арена", 22:00 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора: 

БАЙЕРН: Нойер, Боатенг, Хумелс, Алаба, Кимих, Родригес, Мартинес, Санчес, Мюлер, Гнабри и Левандовски

АЕК: Баркас, Чигрински, Лампропулос, Косич, Хълт, Галанопулос, Шимоеш, Манталос, Клонаридис, Бакакис и Понсе

Прогноза на Gol.bg:
Няма две мнения кой е фаворит за успеха в този мач. Това са домакините от Мюнхен и всякакъв различен резултат от трите точки в тяхна полза ще бъде приет като голяма сензация днес. В предишната среща между двата тима в Атина баварците спечелиха с 2:0, а сега ако играта им потръгне се очаква да стигнат до още по-убедителен успех.

Формата на домакините е доста добра и те са записали четири успеха и едно реми в последните си пет мача от всички турнири, което дойде у дома срещу Фрайбург в последния кръг, но не може да не се отбележи, че отборът не играе онзи атрактивен футбол, който сме свикнали да виждаме от него. АЕК не се намира също в лоша форма и има три победи в последните си пет мача от всички турнири.

Атиняни имат шансове само за третото място, което дава право на участие в Лига Европа, докато Байерн се бори за призовата позиция в групата, след като към днешна дата баварците делят това място с Аякс. 

За домакините аут са Толисо, Коман, Алкантара и Робен, които са контузени, а за гостите отсъстващи са Лопес и Ливая, които са наказани. 

Като цяло нашата прогноза за този мач е успех за домакините с класически резултат.

Прогноза: Байерн - АЕК 3:0