Байерн Мюнхен е повишил офертата си за младото крило на Челси Калъм Хъдзън-Одой и вече дава 35 милиона паунда за играча, колкото искат и Сините. 

„Скай Спортс“ съобщава, че това е четвъртото предложение от баварците за младата английска звезда, която има само 11 участия за първия тим на лондончани, но въпреки това притежава сериозен потенциал. 

Самият играч не иска да поднови договора си с клуба от „Стамфорд Бридж“ и желае да премине в Байерн, въпреки че интерес към него има още от Ювентус и друг германски тим – Лайпциг. 

Миналият уикенд Хъдзън-Одой впечатли в двубоя за ФА Къп, като изработи и двата гола на Алваро Мората при успеха над Нотингам Форест. 

От Байерн  се надяват, че той ще разкрие потенциал подобен на този на Джейдън Санчо в Борусия Дортмунд и след като оферти на клуба от 13,5, 20 и 30 милиона паунда бяха отхвърлени, прие да покрие желаното от Челси. 

Мениджърът на Сините Маурицио Сари не гледа с добро око на евентуалното преминаване на младока в гранда от Мюнхен, но едва ли ще съумее да осигури оставането му.