Спортният директор на Байерн Мюнхен Хасан Салихамиджич е влюбен в крилото на Челси Калъм Хъдсън-Одой, потвърди изпълнителният директор на баварците Карл-Хайнц Румениге. Разбира се, става дума за чисто футболно "привличане".

"Единственото, което Хасан искаше непременно е този играч на Челси, защото направо се влюби в него заради футболните му качества", заяви Румениге по адрес на Брацо, както е известен Салихамиджич.

"Няма да крия, че офанзивната ни политика не беше добре приета в Лондон. Но трябва да приемем, че Хасан трябваше да даде знак на този футболист. Не влезе директно в контакт с него, защото това не е позволено, но играчът трябваше да получи сигнал, че Байерн стои плътно зад него."

"Всичко останало са само слухове. На крилата нямаме спешна нужда от нов човек за полусезона. Това е въпрос за бъдещето и ще го решим в близките месеци", допълни Кале.

Както е известно, Хъдсън-Одой подаде молба за трансфер, след като Салихамиджич бе заявил в началото на месеца, че иска бързака "на всяка цена в Мюнхен".