Капитанът на Байерн Мюнхен Мануел Нойер отрече спекулациите, че притиска баварците с неизпълними условия, за да удължи своя договор.

Преди няколко дни излезе информация, че вратар №1 в света за периода 2013-2016 година иска договор за пет сезона и годишна заплата в размер на поне 20 милиона евро.

"Споменатите цифри са изключително грешни. Само мога да кажа, че ние бяхме изключително гъвкави по време на преговорите, които аз водих с Хасан Салихамиджич и Оливер Кан. Най-вече по отношение продължителността на договора", заяви пред "Билд" агентът на Мануел - Томас Крот.

Самият Нойер сподели: "Утопично е да искам да клуба договор за 5 сезона. Сега съм на 34 години и не зная как ще бъде на 39. Затова и появилата се информация в пресата няма никаква логика".

"Всички разговори, които сме водили до момента, са пълни с доверие. Сега обаче изплуват някакви детайли от преговорите в медиите, в които няма нищо вярно. И това ме ядосва. Тези неща не са характерни за Байерн", допълни Нойер, който е свързван с Челси, Манчестър Сити и Ювентус.