Рахим Стърлинг ще седне на пейката за следващия мач на Мондиал 2018 срещу Панама. Това се разбра от записките на помощник треньора в английския лагер Стив Холънд, който небрежно ги размахваше на днешната тренировка.

Бдителните фотографи щракнаха листа в ръката на Холанд, докато той подготвяше топките и конусите за заниманието на отбора. Ако се вярва на кадрите – Стърлинг ще бъде сменен в титулярния състав от Маркъс Рашфорд. В същото време лекуващият травма от първия мач Деле Али ще бъде заменен от Рубен Лофтъс-Чийк.

Иронията е, че именно Холънд в лагера на Англия държи състава за всеки мач да се пази в тайна до последния момент, а сега самият той без да иска издаде имената, коментират медиите на Острова.

От 11-те не се разбират само имената на левия централен защитник и левия халфбек, които са скрити от пръстите на треньора. Иначе Пикфорд остава на вратата, Стоунс и Уокър са двама от тройката в защита, в средата на терена ще действа Хендерсън, Лингаард и Лофтъс-Чийк, тандем в атака ще са Кейн и Рашфорд.

Англия излиза срещу Панама във втория си мач от група G на Мондиал 2018 на 24 юни.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Picture of Gareth Southgate&#39;s training notes drops major hints about team changes <a href="https://t.co/pNzacYYh89">https://t.co/pNzacYYh89</a> <a href="https://t.co/XLiAP2tcg6">pic.twitter.com/XLiAP2tcg6</a></p>&mdash; Mirror Football (@MirrorFootball) <a href="https://twitter.com/MirrorFootball/status/1009733675192340480?ref_src=twsrc%5Etfw">June 21, 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>