Антъни Джошуа заяви след победата си по точки над Джозуеф Паркар, че целта му е да обедини всички пояси в тежка категория и отправи тежки закани към другата голяма звезда в бокса Деонтей Уайлдър.

"Категорично искам да стана и абсолютен световен шампион! ", бяха първите думи на Джошуа след голямата победа. "Имам 21 професионални мача, 6 от тях са за титла. Всички ме познават и знаят, че не се хваля, но това са цифрите. Готов съм по всяко време да се бия с Деонтей Уайлдър и то на всяко място по света! Хайде да го направим! Сериозен съм!", отправи закани шампионът.

""През всичките тези години британците трябваше да ходят в Америка, но сега оставаме тук. Те могат да изберат мястото, но оставаме в Англия – в Лондон, ако трябва. Нека Уайлдър се качи на ринга и ще го нокаутирам", продължи Джошуа.

"За пръв път играя 12 рунда, понякога букмейкърите може да смятат, че ще го нокаутирам бързо, но Паркър е световен шампион. Паркър каза, че това ще е война, но аз заявих, че ще е финес. Най-важното е да съм абсолютен шампион в тежка категория", завърши британецът.