Истинско зрелище предстои през септември в София за феновете на бойните спортове. Следващата голяма боксова битка на родната гордост в тежка категория Кубрат Пулев срещу 29-годишния американец Джарел Милър (21 победи, 18 с нолаут) е плануван за началото на септември в София. Очакваният с голям интерес мач почти сигурно ще се състои в зала "Арена Армеец". Голямата новина Пулев разкри на официалната си страница във "Фейсбук".

Българинът приветства американеца чрез профила си в "Туитър": “Щастлив съм да посрещна Джарел Милър-Голямото бебе в България. Това със сигурност ще бъде един много зрелищен мач!”.

Победителят от този двубой ще се превърне в задължителен претендент за титлата в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF), която е притежание на Антъни Джошуа.

“В постоянен контакт сме с хората на Милър. Обсъждахме вариант двубоят да е в САЩ, но Кубрат настоява да се проведе в България. Вратите са отворени пред Милър и хората му в София и те ще усетят гостоприемството на българите и красотата на тази страна", споделя Ивайло Гоцев, чиято компания "Епик Спортс" спечели правата по организирането на двубоя.