Следващият съперник на Кубрат Пулев на професионалния ринг - Хюи Фюри, вече крои планове за следващ мач и мечтае негов съперник да е носителят на 4 от 5-те шампионски пояса в тежка категория - Антъни Джошуа. Пред британското издание "Дейли Мейл" братовчедът на Тайсън Фюри заяви, че би направил всичко да се качи на ринга срещу непобедения си сънародник и дори е убеден, че може да го победи.

"Умирам да се бия с Джошуа! Наблюдавал съм го доста и знам къде са слабостите и как да го уязвя. Мисля, че мога да се възползвам. Щом победя Пулев, идва ред на Джошуа. Потривам ръце за такъв мач", заяви Фюри.

Хюи Фюри ще се изправи срещу Кубрат Пулев на 27 октомври в "Арена Армеец". Победителят в двубоя ще стане основен претендент за титлата на IBF, която е притежание на Джошуа.

24-годишният Фюри има 21 победи на професионалния ринг (11 с нокаут) и 1 загуба по точки от Джоузеф Паркър през 2017 г. В изказването си пред британското издание той дори предизвика шампиона за мач на 13 април 2019 - когато Джошуа планира следващото си качване на ринга.

"Доста по-различен съм след загубата от Паркър и ще направя всичко, за да стъпя на върха. Чувствам се готов и ако датата е 13 април, то аз искам да съм негов съперник. Не може да ме избягва цял живот. Ще му кажа само, че съм готов и идвам за него!", закани се Фюри.

Самият Джошуа вече обяви срещу кого предпочита да се бие - Дионтей Уайлдър, който притежава последната титла в тежка категория.

Фюри бе доста по-лаконичен при коментара си за мача с Пулев.

"Няма да говоря. Ще оставя юмруците ми да говорят. Знам, че съм най-добрият и мога да победя всеки и по всяко време. Не ме интересуват парите и славата, а само титлите. Не подценявам Пулев! Надявам се да покаже най-доброто, а аз ще имам отговор за всеки негов ход".