Галерия

Тервел Пулев коментира отнетия лиценз на брат му Кубрат Пулев за територията на САЩ. Той заяви, че цялата ситуация е като в детска градина и добави, че с Кобрата не искат да падат на нивото Джени Суши, която заведе дело заради прословутата целувка. 

Вижте коя е Джени Суши в нашата галерия

"Не съм тук да коментирам някакви журналистки. Важни са успехите ни с Кубрат. Не мисля, че трябва да падаме на нейното ниво. Целта й е да влезе в емисиите. Нямам какво друго да кажа. Важни са победите
ни. Ще говоря само за тях", каза Тервел пред Нова телевизия.

Четете всичко по темата тук.

"Някой някого е целунал и да му отнемат лиценза. Това малко ми звучи като в детската градина. Питайте Кубрат дали това ще се отрази на кариерата му. Кое да обсъждаме с него? Утре 20 такива желаещи ще заведат такива дела да упрекват Кубрат, с тях ли да се занимаваме?".

 "Не мога да коментирам някой, който си е наумил да си направи нещо. Нека свърши с иск за много пари, нека стане факт и ще го коментираме. Постфактум ще говорим, нека коментираме реалните факти. Не се занимавайте с жълти новини, не занимавайте аудиторията с жълти неща. Нека има нещо и ще коментираме", добави Тервел.