Интересна оферта дойде от лагера на последния съперник на Кубрат Пулев на професионалния ринг - Богдан Дину. Промоутърите на румънеца предлагат на българина да организират нов мач между двамата в София, като ще осигурят и съперник на по-малкия брат Пулев - Тервел. 

Тази оферта идва само часове преди изслушването на двамата боксьори пред Атлетическата комисия на щата Калифорния. Пред нея Дину се оплака от непозволени удари от страна на Кобрата, които са довели до нокаута му и иска анулиране на двубоя. 

Ако искането му бъде уважено, в което в лагера на румънеца са убедени, те са готови да приложат офертата към лагера на българина. А залогът си остава същият, както и в първия мач - статутът на задължителен претендент за световната титла на IBF. 

"Готови сме с оферта към Пулеви. Дори за по-малкия брат Тервел сме подготвили опонент. Това е Цезар Журатони. Той имаше слаб период, но тази година се върна по-силен от всякога и искаме да го включим в битка за континентална или интерконтинентална титла."

"Ако не искат бой с него, можем да предложим и Даниел Буциуц, както и други класни състезатели. Готови сме да направим страхотна гала в София, в която съм убеден, че Дину ще е крайният победител над Пулев. Богдан може да го бие във всяка точка на земното кълбо", заяви промоутърът на румънския боксьор Сорин Флоря. 

"Нямам търпение да си отмъстя на Пулев. Той с нищо не е по-добър от мен, с абсолютно нищо. Готов съм да го бия дори в дома му, за мен това не е проблем", сподели с увереност и Богдан Дину пред медиите в родината си.