Дни след като Атанас Божилов, един от най-опитните български кикбоксьори, завоюва поредната си шампионска титла в Бургас, сега той предстои да зарадва феновете с нов двубой – този път на ринга на зрелищната галавечер SENSHI. На 26 октомври от 19 часа в Двореца на културата и спорта във Варна на арената на епичното бойно шоу капитанът на националите ни по кикбокс ще се изправи срещу много тежък противник от Беларус в двубой по правилата на К-1 в категория до 75 кг. Тази среща ще е и една от ключовите за вечерта.

Павел Правашински – носител на титлата майстор на спорта кикбокс, шампион по кикбокс на Беларус за 2015 и национален шампион по муай тай за 2017 година, е следващото предизвикателство на пътя на Божилов. 29-годишният боец от Беларус е висок 181 см и има зад гърба си два медала от Световната купа по кикбокс през 2015 г. и 2016 г. Завоюва и шампионски титли от професионални турнири през 2015 г., 2016 г. и 2017 г. На 26 октомври той ще направи дебюта си на SENSHI срещу един от най-добрите родни кикбоксьори.

Атанас Божилов, известен още сред феновете като „Наката“, е двукратен световен шампион по кикбокс при професионалистите. През 2018 г. завоюва шампионската титла от Kickboxing Grand Prix, а през април тази година, на второто издание на SENSHI, в двубой срещу друг силен представител от Беларус Божилов грабна и световния пояс на WAKO PRO. 33-годишният боец от бургаския СК „Самурай“ е шампион на Световната купа по кикбокс за 2017 година. През същата година печели сребро от Световното първенство по кикбокс за аматьори, а през 2016 г. и 2018 г. печели две вицешампионски титли от Европейските първенства по бойния спорт.

Многото постижения на Божилов и изключително техничната му и атрактивна игра го правят и един от любимите бойци за феновете на бойните спортове. На 26 октомври той ще се изправи на професионалния ринг на SENSHI за трети път, след като предишните два пъти си тръгна с купа в ръце. Дали третият път ще е също толкова успешен за капитана на националите по кикбокс – предстой да видим на зрелищното бойно шоу SENSHI на 26 октомври, от 19 часа, в Двореца на културата и спорта във Варна.

VIP маси и билети за зрелищната гала могат да се закупят както от касите на залата, така и от мрежата на Eventim.bg. Билетите са на цени от 10 лв. и 20 лв.