Треньорът на Борусия Дортмунд разкри кака е успял да мотивира своите момчета в съблекалнята по време на снощния тежък мач с Хофенхайм.

Още по темата

 

"Жълто-черните" изоставаха на полувремето с 1:2, а от герой в грешник се превърна Невен Суботич. Сърбинът откри резултата с хубав гол, но малко по-късно допусна груба грешка, довела до второто попадение на гостите.

"Казах на моя отбор на полувремето, че сега трябва да решат как точно ще се чувства Невен Суботич след края на срещата", отсече Клопо.

"Ние бяхме малко по-добри от това, което се вижда от резултата. Получи се суперинтензивен мач. Ние се справихме добре, без да имаме чисти позиции в нападение."

"През второто полувреме показахме една страхотна реакция. Вкарахме убийствен натиск върху противника и заслужено изравнихме. И после се появи Себастиан Кел..."

"Да вкараш такъв гол беше наистина красиво за наблюдаване. Дори не знаех, че е способен на подобно нещо. Прекрасно е, че той е нашият герой от снощи. Това беше драматичен мач."

"След загубата от Байерн и контузиите в последния момент на Ройс и Хумелс моят отбор показа чудесна реакция. Всички се чувстваме добре от класирането за полуфиналите. Вече си облизахме раните и в събота излизаме срещу Гладбах", допълни Клоп.