Галерия

Суперзвездата на Борусия Дортмунд Марко Ройс играе феноменално заради намесата на жена, става ясно от най-тиражния европейски вестник "Билд".

Германецът с бразилско докосване възвърна набързо формата си след цели осем месеца възстановяване от поредната тежка контузия в неговата кариера - скъсване на коленни кръстни връзки. Той получи травмата във финала за Купата на Германия миналия сезон и се завърна в игра чак на 10-и февруари тази година.

Пропусналият Мондиал 2014 и Евро 2016 заради тежки травми на глезените и аддукторите Марко е направо неудържим в момента и вкара във всеки един от последните три кръга в Бундеслигата, като в германския елит вече няма отбор, на който да не е вкарвал. Сред потърпевшите е дори неговият настоящ отбор Борусия Дортмунд

Според "Билд" в основата на силния дух на Ройс по време на поредната контузия и бързото връщане на формата му стои любовта, която го прави по-силен от всякога. От 2015 година насам Ройс и красавицата Скарлет Гартман са двойка.

Още преди половин година 28-годишният футболист и 24-годишният модел заживели заедно в къща, намираща се в идиличния Хоензибург близо до Дортмунд.

"Да имам семейство и деца винаги е било моя мечта", каза наскоро Ройс. Подходящото семейно гнездо той и Скарлет изглежда вече са намерили и очевидно работят усилено за своя първи наследник...

Моделът Скарлет има трудно детство. Тя е дъщеря на сводник, който умира от свръхдоза кокаин. Но какво знае Марко Ройс за шокиращата съдба на половинката си. "Обичам я - признава публично немският национал. - Все ми е тая какво са правили баща й и чичо й. А и всички факти са ми известни!"