Капитанът на Борусия Дортмунд Марко Ройс разкри, че в клуба спазват мускетарския принцип "Един за всички, всички за един". Бързакът направи фрапантни пропуски в дербито с Байерн Мюнхен, но все пак се разписа на два пъти за обрата и победата с 3:2.

"Ние не влязохме добре в мача и не си вярвахме достатъчно. Байерн владееше топката и ни натискаше много здраво. Набързо стигнаха до 3-4 корнера. Ние рядко пресирахме, макар да бяхме наясно, че те са податливи на грешки при натиск", коментира Марко.

"Успяхме да наложим пресата си чак през второто полувреме. И тогава започнахме да ставаме по-уверени в действията си. Получи се страхотен мач. При нас всеки дава всичко от себе си за другия. Чувствам се добре. В момента много неща се получават, но аз пропуснах 2-3 страхотни положения."

"По отношение на резервите треньорът очевидно има златна ръка, защото всеки, който влезе от пейката, хвърля всичко на терена. Надявам се да продължим по същия начин. Седем точки са си седем точки. Хубаво е да вземеш такава победа, но Байерн е силен. Ние се потрудихме много за тази победа. Много е рано да говорим за титлата", допълни Ройс.