Испанският шампион Барселона е на път да привлече още една от звездите на Борусия Дортмунд, след като строши касата за Осман Дембеле през лятото на 2017 година.

Според Don Balon каталунците са хвърлили око на най-добрия подавач в Бундеслигата Джейдън Санчо, който има на сметката си 6 асистенции и 4 гола до момента в Бундеслигата.

Новоизпеченият английски национал играе изключително силно за "жълто-черните" и е свързван отдавна с практически всички водещи отбори във Висшата лига, както и с италианския хегемон Ювентус.

18-годишният техничар е бил предложен на босовете лично от суперзвездата Лионел Меси, който също бил изключително силно впечатлен от изявите му. Договорът на Джейдън с Дортмунд е до лятото на 2022 година, а цената му вече е в порядъка на 120 милиона евро. 

На стадион "Ноу Камп" вече се опитват да разкарат непокорния Дембеле, който играе на приливи и отливи, а освен това има постоянни проблеми с дисциплината. Както е известно, французинът може да излезе на Барса цели 145 милиона евро с бонусите, като в касата на германския клуб моментално бяха платени 105 милиона евро.