Представители на Манчестър Юнайтед са се срещнали с агента на Джейдън Санчо през лятото, твърди спортният директор на Борусия Дортмунд Михаел Цорк. 

19-годишният футболист, който вкара първите си голове за Англия при 5:3 над Косово, бе спряган за Червените дяволи, чийто намерения явно са били доста сериозни. 

„Най-горещата тема сега е Санчо и Манчестър Юнайтед. Ние имахме дискусии с него и агента му, който бе покакен и от Юнайтед. Доколкото знам, това което той им е казал е било, че колкото и пари да предложат ние няма да го пуснем“ заяви Цорк в документален филм посветен на миналия сезон на жълто-черните. 

„Самият играч също нямаше никакво намерение да си тръгва през лятото на 2019-а“ добави шефът на Борусия, след като това може да се окаже един от най-големите удари на германците в историята им. 

Санчо има 17 гола и 27 асистенции в 60 участия за два сезона в тима до момента, след като бе купен за 7 милиона паунда през 2017-а, а сега цената му е няколко пъти по-висока. Миналата година той удължи договора си до 2022-а.