Капитанът на Борусия Дортмунд Марко Ройс се извини на феновете на отбора след разочароващото равенство 3:3 със слабака Падерборн, който дори дръпна сензационно с три гола през първото полувреме и до последно беше близо до победата.

"Ние трябва да се извиним за представянето си на всички хора, дошли на стадиона. Нямам никакво обяснение за случилото се през първото полувреме. Не зная какво се случи, за да играем по този начин. Не трябва никога повече да ни се случва", коментира Ройс.

"Това беше голям срам. Беше ясно, че през второто полувреме трябваше да покажем някаква реакция и да натиснем газта. След почивката трябваше да заиграем по-офанзивно и да влизаме в единоборствата. Когато губиш с 2:3, хвърляш всички сили напред. Моят гол не ме интересува, не може да играем по този начин у дома."

"Ще си поговорим за показаното през първото полувреме, получихме голям удар. В момента не показваме какво можем. Треньорът ни подготвя супер и не трябва да говорим за него, а за нас. 80 000 души идват на стадиона, не можем да играем така. Отговорността е наша. Трябва да се защитаваме и да атакуваме задружно. В момента това не ни се получава", добави Ройс.