Бившият халф на Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед Оуен Харгрийвс смята, че звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо може дори да спечели Златната топка, ако премине при "червените дяволи".

"Манчестър Юнайтед притежава изключителна група от млади футболисти и всеки млад играч ще иска да бъде част от нея", коментира Харгрийвс пред BT Sport.

"Очевидно Ливърпул и Манчестър Сити се откъснаха пред останалите във Висшата лига, но Манчестър Юнайтед си остава клуб, към който си заслужава да се присъединиш. Нещата си имат своите цикли. Манчестър Юнайтед ще се завърне и играчи като Джейдън ще помогнат това да се случи."

"Той познава Манчестър, защото беше в Сити. Който и да го привлече, ще бъде голям късметлия. Да, той ще струва много пари, но пък за тзи пари ще си осигуриш футболист, който ще бъде уникален за наблюдаване в следващата декада."

"Смятам, че Санчо може да спечели Златната топка, защото разполага с огромен потенциал. Неговият принос вече е изумителен. Отразявах мача на Дортмунд с ПСЖ и Санчо беше най-добър на терена. Беше по-добър дори от Мбапе и Неймар. Нивото му е невероятно. Не спира да създава и вкарва голове", завърши ветеранът.

Към английския бързак има огромен интерес, но Манчестър Юнайтед е считан за фаворит за неговия подпис. Останалите "акули", които кръжат около него са Ливърпул, Манчестър Сити, Челси, Арсенал, Барселона, Реал Мадрид, ПСЖ и Байерн Мюнхен.