Джейдън Санчо е готов за колосите Ливърпул и Манчестър Юнайтед, но той може да научи още много в Дортмунд, твърди бившият халф на германския отбор Щефен Фройнд.

Той каза в интервю за talkSPORT: 

"Не се и съмнявайте, че Джейдън е готов да играе в Ливърпул или Манчестър Юнайтед. Неговите постижения в последните години са невероятни и те показват, че той е готов да направи следващата стъпка".

"Този отбор на Борусия обаче, с Холанд, Брандт, а сега и с Джан, му приляга повече. Ще бъде хубаво най-вече за него да остане още една година и да натрупа повечко мачове зад гърба си."

"Джейдън е само на 20. Защо да не остане в Борусия Дортмунд? Не говорим за Фрайбург или Падерборн все пак, а за един от отборите в топ 20 в Европа. Помните ли какво се случи с Йович, който премина в Реал Мадрид от Айнтрахт Франкфурт?" 

"Сега той не играе. Не знам защо футболистите не се и замислят, когато получат оферта от Мадрид. Трябва да го правят. Заплатите в Реал Мадрид и Висшата лига са на друго ниво, но и в Бундеслигата са добри."

"Тук също можеш да получаваш добри пари и да се развиваш. Така няма да направиш твърде голяма крачка. За Джейдън не би бил добър трансфер в Юнайтед. Там има голям натиск, а им е трудно да стигнат дори до Шампионската лига. Може би за него е по-добре да остане още една година в Дортмунд".