Манчестър Юнайтед е готов да включи нападателя Алексис Санчес в бартерна сделка с Борусия Дортмунд за голямата трансферна цел Джейдън Санчо, съобщи "Мундо Депортиво".

Чилийският национал, който играе в Интер под наем през този сезон, ще се завърне на "Олд Трафорд" през лятото. Той обаче не влиза в плановете на треньора Оле Гунар Солскяер, за разлика от Санчо.

Английският национал се справя страхотно за Дортмунд от началото на сезона, като има 17 гола и 18 асистенции в 39 мача на всички турнири и се превърна в трансферна цел номер 1 за Юнайтед. 

Шефовете на Борусия обаче оценяват много високо 20-годишния талант и ще искат за него сума от порядъка на 100 милиона паунда, която не е по силите на Юнайтед в момента, пише Фокус.

Затова и английският клуб ще предложи на Дортмунд в замяна Санчес. Разбира се, "червените дяволи" все пак ще трябва да доплатят доста сериозна сума на немския тим, тъй като Санчо е оценяван далеч по-високо от 31-годишния Алексис.

Както е известно, през последните седмици Санчо е свързван с Байерн Мюнхен, Реал Мадрид, Барселона, Ювентус, Интер и всички водещи отбори в английската Висша лига.