Звездата на Керала - Димитър Бербатов, коментира престоя си до момента в Индия, както и други любопитни футболни теми. Вижте какво каза българинът пред местната медия "Дъ Уийк".

"В момента съм на такъв етап от кариерата ми, че не е лесно да игра на високо ниво. В края на месеца навършвам 37 години, а във футбола, когато остаряваш, ти става все по-трудно. Любовта ми към играта е толкова силна, че е трудно да сложа край сега. Така че офертата на Керала, очевидно, беше добра. Съотборниците ми са страхотни, затова се наслаждавам", казва Бербатов.

"Засега футболът е още млад тук. Повечето отбори са хаотични на терена, тактиката не е на същото ниво, както е в Англия например. Играчите обаче дават всичко от себе си. Истината е, че най-добрият футбол и най-силните играчи са в Европа. Затова и когато говоря с младоците им казвам, че трябва да имат големи мечти и да дерзаят да излязат навън. Дали ще се провалиш е без значение, ако продължиш да опитваш. Аз самият винаги съм мечтал "на едро", макар да идвам от малка страна", добавя българинът.