Трансферът на Филип Кръстев от Славия в Манчестър Сити може да пропадне. Това заяви президентът на "белите" Венцеслав Стефанов.

Той каза, че лично може да блокира сделката, която се предполага, че ще на стойност 4,5 милиона паунда. "Гражданите" искат да вземат родния талант, след което да го дадат под наем в Белгия, за да натрупа опит.

"Бесен съм, защото агентът Николай Жейнов иска да седне наготово на масата. Евентуалният трансфер на Филип Кръстев в един от водещите отбори в Англия би бил заслуга единствено и само на шефовете на Славия. Нито Жейнов, нито който и да е агент имат пръст в това. Докато аз съм президент на Славия, тая няма да я бъде! Това е наглост".

"Може да спра сделката! Няма да ходим пред толкова сериозни хора и да се излагаме. Филип Кръстев има договор със Славия за още три години. Това ми напомня за един случай преди години. Един наш футболист можеше да отиде да играе в Шампионската лига, а послуша разни агенти и ръководители, за да се намери след това в игралните зали на София", заяви Венцеслав Стефанов пред Спортал.