Треньорът на Порто Серджо Консейсао остана доволен от представянето на играчите си в реванша от осминафиналите в Шампионската лига срещу Ливърпул. "Драконите" завършиха 0:0 на "Анфийлд", а срещата до голяма степен бе протоколна, след като преди две седмици Ливърпул победи с 5:0 в Португалия.

"Порто е отбор, който винаги играе за победа и целта ни не трябва да бъдат равенства. Но след първия мач искахме да покажем другото лице на нашия клуб. Много съм доволен от играта, която демонстрираха футболистите ми", заяви Консейсао след срещата.

"Знаехме, че ще ни бъде трудно, но искахме да спечелим. Ливърпул играе на много високо ниво и никога не е лесно срещу тях. Постарах се да избера играчи, които ще ми свършат работа, затова съм доволен, че те използваха дадения им шанс", добави бившият португалски национал.

"Определено Ливърпул е един от отборите, който може да спечели Шампионската лига през този сезон. Може не изиграха най-силния си мач срещу нас, но със сигурност са един от сериозните претенденти да спечелят състезанието. Сигурен съм, че Ливърпул ще стигне далеч в Шампионската лига, защото имат много силен състав", завърши Консейсао.