Мениджърът на Челси Антонио Конте запази спокойствие след унизителното поражение с 1:4 от Уотфорд снощи, което сериозно разклати стола на италианския специалист.

"Дали съм притеснен? Това не е мой проблем. Аз се опитвам да върша работата си. Ако за шефовете е достатъчно - добре. Ако не е, те могат да вземат своето решение. Не се притеснявам за работата си. Работя всеки ден и давам 120% от себе си", обясни италианецът.

"Много е трудно, защото на всяка пресконференция ме питате дали се притеснявам за работата си. Не, не се притеснявам. Утре е друг ден. Възможно е да не бъда повече мениджър на Челси. Какъв е проблемът? Душата ми е чиста и спя без проблеми. Давам всичко от себе си. Това е проблем за вас, не за мен или клуба. Ако се превърне в проблем за клуба - добре. Но животът продължава."

"Аз върша своята работа. Ако за клуба тя не е достатъчна, ще си ходя у дома. Нямам никакъв проблем и спя добре. Челси се намира в труден момент. Опитах се да предупредя всички за трудностите, които изпитваме в момента в първенството. Виждате, че се представяме доста зле."

"Навярно сбърках със стартовия състав. Навярно той е бил грешен, защото направихме слаб старт и след това беше трудно да променим нещата. Бяхме зле от самото начало. Не започнахме по най-добрия начин."

"Мислите, че играчите имат силата да уволнят един мениджър? Това е грешно. Аз бях капитан на Ювентус в годините като футболист и никога, никога не съм говорил за треньор с клуба ми. И ако клубът е искал моето мнение, аз казвах, че това не е мой проблем", допълни Конте.