ПСЖ готви шокиращ трансфер през лятото - Алваро Мората от Челси. Испанският нападател дойде в Лондон в началото на сезона, но по-скоро не оправдава големите очаквания. 

Мората започна добре с много голове, но след това влезе в дупка, а освен това се и контузи. Според медиите във Франция ПСЖ ще опита да вземе Мората през лятото. 

Титулярен нападател на парижани е Единсон Кавани, който наскоро стана най-резултатният футболист в историята на клуба. Уругваецът обаче влезе в тиха война с галеника Неймар, което може да му изяде мястото в клуба. 

Спортният директор на ПСЖ Антеро Енрике вече е изготвил план за летните трансфери и Мората е един от набелязаните. Французите ще трябва да се бръкнат дълбоко за испанеца, който бе привлечен през лятото за 60 млн. паунда. 25-годишният нападател има 13 гола за Челси и Испания в 32 мача този сезон. 

Във Франция пишат още, че друга опция за ПСЖ е Патрик Шик от Рома. Чехът също е в новия си клуб от лятото, но не успява да се наложи заради лечение на контузия. Парижани се оглеждат и за друг играч на Рома - вратарят Алисон.