Лидерът в Ла Лига Барселона има резервен вариант, ако сделката за звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман се провали, твърди Don Balon. 

Според изданието каталунците са набелязали острието на Челси Вилиан като план "Б", в случай, че французинът върже тенекия на "блаугранас".

Както е известно, в договора на Гризи има специална клауза, според която той може да бъде откупен само за 100 милиона евро от 1-и юли - сума, която изглежда като промоционална за днешните стандарти на пазара.

Гризман е дал своето съгласие за трансфер на стадион "Ноу Камп" и наскоро стана ясно, че заедно със съпругата си търси къща в Барселона. Каталунците обаче се страхуват, че Манчестър Юнайтед ще го изкуши в последния момент с колосална заплата.

При евентуален провал с Антоан, от Барселона спешно ще се обърнат към Вилиан, чиято цена е около 50 милиона евро, се казва още в материала. Бразилецът остави отлични впечатления с играта си в мачовете срещу испанския колос в Шампионската лига. В Лондон той откри резултата, а освен това на два пъти щеше да счупи гредите след страховити снаряди.