Мениджърът на Челси Маурицио Сари остана доволен от успеха с 3:0 над Хъдърсфилд на старта на Висшата лига, но даде да се разбере, че отборът му може да се представя и доста по-добре.

"Много съм доволен от трите точки  в този мач. В началото на сезона няма да ни бъде много лесно да печелим мачовете си, тъй като трябва да се пригодим към шампионата след почивката, а това ще отнеме време. Все пак обаче си мисля, че макар да победихме с класически резултат отборът може да играе и по-добре", обяви той пред "Скай Спортс".

"Първото полувреме бе доста трудно за нас. Да, ако се погледне резултата излиза така, сякаш срещата е била много лесна. Не беше обаче съвсем така. Нашият противник е много добре физически тим и определено имахме и трудни моменти". 

"Съдийството? Тук е различно, наистина е различно. Един италиански съдия например би дал с 15 фаула повече от този рефер. Не мисля, че моят Челси ще прилича на Наполи. Не искам да правя втори Наполи. Ще играем така, както е най-добре според характеристиките на играчите ми".

"Целта ми е да направя силен Челси и се надявам това да се случи".