Челси - МОЛ Види, среща от група "L" на Лига Европа. Стадион "Стамфорд бридж", 22.00 часа българско време.


Вероятен състав на Челси: Арисабалага, Кейхил, Рюдигер, Дзапакоста, Алонсо, Жоржиньо, Фабрегас, Баркли, Вилиан, Моузес, Мората


Прогноза на Gol.bg:

"Сините" от Лондон излизат в мача като категоричен фаворит и тук въпросът е колко пъти гостите с българския национал Георги Миланов в състава ще извадят топката от своята врата.

Двата отбора започнаха по коренно различен начин участието си във втория по престиж турнир на Стария континент. Англичаните записаха минимален успех срещу ПАОК, докато унгарците паднаха с два гола разлика от водача в групата БАТЕ Борисов.

Обикновено Челси няма проблеми в подобни мачове, когато трябва да зарадва феновете си срещу по-нискоразредни отбори. За капак новият мениджър Маурицио Сари още не познава вкуса на поражението, откакто заработи на Острова.

Почти сигурно италианецът ще даде възможност за изява на младока Калъм Хъдсън-Одой и ще даде почивка на Педро, който е измъчван от болки в рамото. Пред завръщане пък са Рубен Лофтъс-Чийк и Андреас Кристенсен.

Тотнъм и Борнемут са единствените отбори, които успяха да си тръгнат като победители от "Стамфорд бридж" през календарната 2018 година и това допълнително усложнява задачата пред намиращия се на трето място в унгарския елит тим. Челси спечели шест от последните си седем мача в Лига Европа, докато Миланов и компания не успяха да се разпишат в последните си три мача в турнира.


Резултат: Челси - МОЛ Види 4:0