Халфът на Челси Жоржиньо е категоричен, че отношенията му с мениджъра на "сините" от Лондон Маурицио Сари са на много добро ниво и изключително професионални.

"Не съм специален. Аз съм обикновен играч, като всички останали. Не искам да съм специален. Недоверието от страна на феновете на клуба ми дава сила и ме кара да работя повече. Дори и да мислят, че съм човек на Сари, аз искам да им покажа защо съм му слабост.

Искам да докажа, че съм добър играч, а те грешат. Вярвам, че футболът на Сари може да работи в Англия. Това е добре организиран стил на игра, интересен за феновете. Стил, който изисква притежание на топката и ви позволява да контролирате играта.

Всеки се нуждае от време, за да разбере какво да прави. Гуардиола също имаше проблеми през първата година, защо Сари да няма? Имам напълно нормални отношения с него. Аз не вечерям в тях, не му ходя на гости. Ние сме професионалисти.

Той обяснява какво иска да види на терена и аз се опитвам да го реализирам. Аз съм просто играч, който иска да му помогне да си свърши работата. Той крещи към мен, когато греша, както при всички останали. Със сигурност не смятам себе си за златно момче", каза Жоржиньо.