След вчерашното възстановително занимание, днес отборът на Черно море проведе пълноценна тренировка, съобщиха отуб

“Моряците” се готвят в пълен състав за предстоящия във вторник мач с Етър. Заниманието днес бе на стадион “Младост” и в него се включи бранителят Стефан Станчев, който участва във всички упражнения без топка. Станчев скъса странична връзка на десния крак в началото на годината и пропусна основната част от зимната подготовка.

С отбора на пълни обороти тренират Дани Кики, Георги Божилов, Мирослав Енчев и Мехди Фенуш, които отпаднаха от групата за мача с ЦСКА, заради травми. Дани Кики бе с разтежение в прасеца, а Георги Божилов се възстановяваше от операция в глезена. Фенуш пък пропусна мача с “армейците” заради болки в адукторите, докато Енчев се контузи повреме на мача с Берое.

За срещата с Етър на стадион “Ивайло” във Велико Търново се завръща Илиас Хасани, който изтърпя наказанието от два мача за натрупани жълти картони. През миналата седмица бранителят стана татко за първи път, след като неговата половинка го дари с дъщеря.

Утре следобед Черно море ще проведе последното си занимание преди двубоя с “болярите”, след което отборът ще отпътува за Велико Търново.

Срещата между двата тима е във вторник от 15:00 часа.