Черно море преотстъпи Мартин Костадинов в тима на Дунав. Бранителят, който е юноша на "моряците", ще играе при русенци до зимата.

До преотстъпването се стигна, след като "драконите" поискаха футболиста под наем, а в Черно море видяха добра възможност играчът да натрупа игрови минути и още опит с повече мачове в Първа лига. Костадинов ще се присъедини към лагера на русенци в сряда.

23-годишният Костадинов има на сметката си 51 мача за представителния тим на Черно море, в които е реализирал един гол. Защитникът дебютира в елита на 9 март 2014 година при победата с 4:0 при гостуването на Любимец. Единственият му гол е срещу Левски при 2:2 на "Герена" на 31 май 2017 година.

Черно море подължава подготовката си за домакинството на Етър от третия кръг на еfbet Лига. В отбора няма контузени футболисти, като единственият, който се готви по индивидуална програма, е младият Лъчезар Йорданов.

Аут за двубоя с "виолетовите" е бранителят Виктор Попов, който получи червен картон в мача с ЦСКА и бе наказан от дисциплинарната комисия към БФС за една среща.

Двубоят между Черно море и Етър е в събота, 27 юли от 18:45 часа на стадион "Тича" във Варна.