Бившият футболист и помощник треньор на ЦСКА – Ангел Червенков изрази задоволството си от факта, че Гриша Ганчев ще поеме управлението на клуба от "Българска армия".

Настоящият наставник на Севастопол е сигурен, че бизнесменът ще върне "армейците" там, където им е мястото – в челните места на "А" група.

"Много се радвам, че човек като Гриша Ганчев реши да се заеме с ЦСКА. През годините той доказа своя професионализъм и отношение към футбола. Добрият му нюх на ръководител и организатор също е известен. Във времето Литекс се изгради като доказано и печелившо име в България".

"В същото време той е в основата на изграждането на млади играчи. Дава им се път, шанс, така че в негово лице като ръководител "червените" намират много силна фигура и лидер".

"Точно от това имаше нужда клубът, защото в българския футбол липсата на качествени кадри е най-големият проблем. Но в лицето на Гриша Ганчев, а и на Пламен Марков, който е изключителен професионалист и познава отлично материята, ЦСКА намира подходящите хора".

"И двамата са компетентни и в клуба веднага ще си проличи присъствието на сериозни фигури. Нещата ще си дойдат на мястото, уверен съм", каза Червенков пред "Тема спорт".

"Радвам се за Пламен, че се върна в любимия си клуб. Той е изключителен специалист, с необходимия опит и ерудиция. Скоро се чух и с Христо Янев. Млад, амбициозен треньор, който тепърва навлиза в професията".

"До него ще има по-опитен човек в лицето на Марков, който ще му бъде от изключителна полза със своя професионализъм и знания. Така че ЦСКА се сдобива с един отличен екип", каза Червенков.