Билетите за ЦСКА-София - Левски ще са на доста ниски цени. Стойността на талоните ще бъде по 12 лв. за сектори А и В и по 5 лв. за Б и Г, пише "Тема Спорт". Двубоят е на 15 октомври (събота) от 16:30 часа на Националния стадион "Васил Левски". Запазва се разпределението от последните дербита, при които армейците заемаха секторите А и Г като домакини, а за сините оставаха В и Б, когато гостуват. В следващия мач, когато домакин е Левски (ако мачът остане на „Васил Левски” – бел.ред.), сините фенове ще са в А, а червените във В сектор.
 
В последния сблъсък между ЦСКА и Левски в А и В сектори се влизаше срещу 14 лв., а в Б и Г-за 10 лв. Любопитно е да се отбележи, че първоначално дори е обмисляно пропуските да са още по-евтини - по 5 и 10 лв., но в крайна сметка е приет вариантът с 5 и 12 лева. ЦСКА и Левски водеха разговори 4-5 дни и в късния следобед вчера двете ръководства са подписали договора за двубоя. Очаква се за ответния мач между двата тима цените да бъдат същите.
 
Днес в 14:00 часа от ЦСКА ще се срещнат и с полицията, за да уточнят охраната на дербито. Пропуските ще влязат в продажба от сряда, като ще са налични по Интернет в системата на Ticketpro. От фен магазина на "Армията" пък съобщиха: "Билети за дербито ще бъдат пуснати в продажба в сряда след 12:00 часа". Това бе публикувано в профила във Facebook "фен Магазин Северъ".